top of page

Онлайн уроци по английски език

e-learning 2.jpg

Онлайн курсове по общ английски за тези, които желаят да учат от дома в занимателна и интерактивна виртуална класна стая. Нашите онлайн уроци се провеждат чрез приложението Zoom като групова сесия, за студенти от цял свят. Това е едно наистина интересно изживяване. Учебникът, който се използва е Outcomes (National Geographic / Cengage). По време на всеки един 40-минутен урок основният фокус е определена езикова тема, водеща към надграждане на комуникативните Ви умения. Езиковите часове се провеждат от квалифицирани преподаватели, носители на езика. По време на всеки учебен час преподавателят ще ви предразположи към разговор на английски, ще ви насърчава, като ще коригира грешките ви, произношението и ще ви дава насоки, как да подобрите езиковите си  компетенции.  От студентите се очаква да изпълняват домашни задачи ежедневно, за да преговарят и усвояват всичко, което са научили в час. Работата по време на тези наситени с информация сесии е едновременно ангажираща и стимулираща. Обучаващият се остава удовлетворен от езиковата практика, зареден с нови знания и желание да продължи.

ГРУПОВИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ОБЩ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

НИВА: Beginner (A1), Elementary (A1 - A2), Pre-intermediate  (A2 - B1),Intermediate (B1),  Upper-intermediate (B2) and Advanced (C1)

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

НИВА: Beginner (A1), Elementary (A1 - A2), Pre-intermediate  (A2 - B1),Intermediate (B1),  Upper-intermediate (B2) and Advanced (C1)

Индивидуалните уроци предлагат на учениците възможност да направят обучението си по-фокусирано и съобразено с техните нужди. Чрез индивидуалния урок учениците разполагат изцяло с вниманието на учителя, който ще определя темпото на обучението съгласно възможностите на ученика и ще се съобразява с темите за упражнения според интересите на ученика.
Обучението се провежда според свободното време на обучаемия, който определя интензитета на езиковия курс.

bottom of page